0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Альоша Муханова: «Я люблю все, що дає мені життя»

01.jpg


Альоша Муханова – тату модель, HR директор MUST, HOLY Burger, The Burger, The Bar та SHO.


– Що тобі більше подобається: бути моделлю чи людиною, яка відповідає за персонал?
– Я більше схильна бути людиною, яка відповідає за персонал: знаходить людей, навчає їх і вкладає щось нове в їхню професійну діяльність.

Бути моделлю – це хобі, яке приносить мені задоволення. Якщо мені цікава зйомка чи людина, яка її влаштовує, – не важливо, чи це мої друзі, чи це представники крутого бренду, який я зможу прорекламувати, вдягаючи у повсякденному житті, – я неодмінно погоджуюсь. Буває, що одяг мені не до вподоби, але подобається співпраця з людьми – тоді я все одно погоджусь і намагатимусь допомогти їм стати кращими.

"Я люблю все, що дає мені життя. Навіть якщо страшно, я завжди намагаюсь спробувати. Це - як стрибок з висоти."


– Наскільки складно знайти людину, яка відповідатиме твоїм вимогам?
– Скажу чесно - це дуже складно. Я підбираю хостес більше 3-х місяців. Я шукаю їхні профілі у соціальних мережах, дивлюсь чим живе людина, чим цікавиться і що робить. Я хочу знайти дівчину, з якою приємно буде спілкуватись і зупинити свій погляд при першому відвідуванні закладу. Дівчата бувають різні. Вони можуть бути красивими, але вітряними.

– Людей з якими якостями ти шукаєш у свою команду?
– Дуже важливо, щоб це була симпатична, мила дівчина, яка вміє спілкуватись, відкрита для людей та любить їх, може триматись у будь-якій незрозумілій ситуації. Наприклад, коли на неї кричать, коли розмовляють нормально, яка не пропускає роботу через себе та може дистанціюватись від неї. Адекватні, стильні, гарні дівчата, але таких дуже мало.

"Air Force 1 - це класика, я їх дуже сильно люблю і буду любити завжди."


– Ти любиш Nike, скільки пар маєш та чи є в тебе улюблена?
– Дуже! Якщо казати особисто про мене, то 10 пар кросівок точно є, якщо рахувати разом із моїм хлопцем, то 15. Не знаю чому саме, але стильне взуття Nike найбільше імпонує мені та моєму образу. На даний момент, найулюбленіші кросівки - це ось ці останні Nike Air Max, я їх придбала одразу, як тільки побачила реліз. До цього любила Air Force 1 - це класика, я їх дуже сильно люблю і буду любити завжди, навіть після того як відійду від ейфорії після ось цих нових кросівок.



02.jpg


– Чим ще ти любиш займатись окрім фотозйомок?
– Насправді, я люблю все, що дає мені життя. Навіть якщо мені страшно, я завжди намагаюсь спробувати, це - як стрибок з висоти. Але, нажаль, в мене не вистачає часу щоб займатись чимось ще. Зараз ми дуже багато сил вкладаємо у наш новий ресторан. Я дуже часто розриваюсь між різними сферами своєї діяльності, але це завжди приємне відчуття втоми вкінці дня.

– Що ти бачиш у майбутньому і які в тебе мрії?
– Я не люблю зазирати у майбутнє, я скоріше прихильниця методу "тут і зараз". Насолоджуватись та жити моментом. Тобто, якщо у мене є можливість, я просто сідаю у літак. Дуже хочу відвідати Барселону, де я ще ніколи не була, там неймовірно гарна архітектура, яка схожа на будівлі Франції, але в Іспанії їх ще більше.

Стосовно мрії, то в мене є одна мрія з дитинства, яка поки залишається мрією - це мати власне житло. Все інше залежить лише від мене.



kolag.jpg

– Яке татуювання на твоєму тілі може розповісти про тебе?
– В мене є два татуювання, які мають сенс. Перше - це дата смерті моєї мами, я зробила його на згадку про близьку людину яка назавжди залишиться в моєму серці. Вона померла коли мені було 15 років, тоді я не повністю усвідомлювала втрату, з віком прийшло розуміння, що втрачати близьких - це страшно та боляче.

Друге - зображення моєї собаки Спартака, це для мене щось вагоме та дуже цінне. Все інше я б*ю чисто в естетичному плані те, що просто подобається.

– Що тебе надихає?
– В першу чергу - люди. Я естет - люблю очима. Не так сильно гарних чоловіків, як дівчат - красиві форми та стильно вдягнутих людей. Інколи я повторюю за ними. Намагаюсь вчитись новому у людей з мого оточення та вдосконалювати себе. Мене надихає те що я бачу. Реальні та життєві ситуації. І чесно кажучи, моє власне життя. З того, ким я була і тим, ким я стала.

Мій стимул - це моє минуле, воно було не легким. Я росла в оточенні де люди вели не зовсім здоровий спосіб життя і помирали молодими. Зараз я пишаюся собою, тим що я виросла і змогла знайти в собі впевненість вирватися звідти. Неважливо де ти народився та ріс - все залежить тільки від тебе. Потрібно розуміти чого ти хочеш та на що ти готовий заради досягнення бажаного. Бути впевненим у собі, оточувати себе людьми які на декілька кроків попереду - це мотивуює рухтись далі та рости.




Фото:
 Роман Рудаков
© 2019 ALL STARS Talks



converse-logo-56.png