0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Dred: «Я починав як танцівник, згодом цього стало замало»

ALL STARS Talks з Dred — участник гурту U_C та лейблу Mozgi Entertainmen.



- Розкажи про себе ?

Ви могли бачити мене у кліпах гурту Mozgi, я там починав як танцівник, згодом цього стало замало, ми з другом задумалась про те, що треба співати. Почали робити свій гурт, з цього моменту ми показали що ми також вміємо співати, нам почали довіряти мікрофони, ми працюємо як бек МС, а ще в нас є гурт UC, ми навіть набили тату в його честь. З самого початку становлення як артиста, мені подобалось бути на сцені, тому я почав з танців , пішов на проект «Танцюють всі» 4 сезон та потрапив у сотню найкращих.


- Чому тебе навчив проєкт «Танцюють всі» ?

- Правильно поводитись на сцені, це була перша велика сцена на котрій я був, це було дуже страшно. Після проекту, через півроку я був у іншому проекті «Шоу №1», де був у команді танцівників.


- Як ти познайомився з хлопців з гурту ?

- Я тоді працював танцівником, був у танцювальній студії, до нас прийшли та сказали, що потрібні танцівники для новорічного виступу, я погодився. Приходжу на репетицію, знайомлюсь з Русіком , він мені написав, щоб я приходив на кастинг, я приходжу туди, це кастинг в балет гурту «Время і стекло», мене взяли до них на підтанцьовку. Ми поїхали з гуртом в турне, також з нами був Потап, ми їхали у одному великому автобусі там і здружилися з Потапом, і він нам запропонував зробити чоловічий гурт, а потім все швидко почалось розвиватись


- Розкажи за що ти відповідав у гурті «Mozgi»?

- Спочатку ми танцювали, робили антураж на сцені, згодом почали ставити танці на сцені, зараз працюємо, як бек МС.


- - Дай пораду, що треба робити щоб прогресувати у стрибку?

- Щоб стрибок був кращим треба мати сильні ноги, та все тіло загалом, для цього потрібно ходити у тренажерний зал. Присідання, станова тяга – це найпростіші але найдієвіши вправи.


- Як тебе звати?

- Мене звати Едуард, коли ми виступали, то Потап мене представлял усім, як Едік, мені це не дуже подобалось, потім він мене назвав доктор Ед, а потім я вже став Дредом.

- - Чим ти займаєшся зараз ?

- Я працюю МС на різних заходах, ще в нас є концерти з групою Mozgi, благодійні концерти. Зараз я розроблюю додатки, пішов у айті, і буду далі розвиватись у цому напрямку.


- Розкажи про свій стиль?

Я люблю одяг оверсайз, худі, бомбери, також в мене є багато сорочок.


В тебе є історія пов’язана з Nike?

Мені подарували Nike Dunk, я багато їх носив, тягав їх у зал, потім подарував другу, а згодом дізнався, що це лімітова колекція, і я трохи засмутився.



Ти займєшься спортом зараз?

Наразі я намагаюсь повернутись до регулярних занять.




converse-logo-56.png