0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Інна Гозалова: “Танець - це моя медитація”

1.jpg


На ALL STARS Talks завітала Інна Гозалова - танцюрист, хореограф та стиліст. Вона розповіла нам про свої проекти, про сучасну хореографію та власний стиль. 


– Як давно ти займаєшся танцями?
– Все почалося зі школи, з кращого партнера і крутих фестивалів. Потім я вчилася в коледжі культури, пізніше - в університеті. Я вчилася танцям професійно, але не думала, що  буду займатися цим по життю. Це було моїм хобі. Зараз я танцюю хіп-хоп, але тоді я танцювала класику, контемпорарі та народні танці. Навчання дало мені чудову базу, а потім я знайшла свій власний стиль.

– Що для тебе танці сьогодні?
– Це хобі, яке переросло в професію. Я вважаю, що це моє покликання. Зараз я даю майстер-класи. Все почалося, коли я пройшла кастинг в «Quest Pistols Show». Тоді відібрали 8 хлопців і лише одну дівчину - мене. Ми зробили величезну шоу, були гастролі і після цього мене помітили і почали запрошувати на майстер-класи і в танцювальні шоу. Танець - це моя медитація. Коли я починаю танцювати, це вже не Інна, це інша людина і вона може робити все, що хоче.

– Який графік у професійного танцюриста?
– В даний момент я тренуюся менше, ніж зазвичай. Раніше я танцювала з десятої ранку і до упору. Зараз я даю індивідуальні уроки або проводжу майстер-класи. Ще я допомагаю деяким артистам навчитися танцювати, “розкритися”, змушую їх багато тренуватися і тоді вони відчувають себе  більш впевнено на сцені.


2.jpg


– В якому проекті тобі хотілося б взяти участь?
– Колись я ходила на «Танцюють всі», але пройшла тільки на вечірню хореографію. Мені не подобаються подібні проекти, бо вони здаються фальшивими. Там потрібне шоу, а не твоя техніка. Тому на телебачення я не хочу. Я надаю перевагу власним проектам. Якийсь час я тренувала команду маленьких, але дуже сильних дівчаток і вони займали перші місця.

– Розкажи про себе, як про стиліста.
– Є цікава історія. У нас було тренування з «Quest Pistols Show», а пізніше була примірка. І все стояли в костюмах, а я була в тому, в чому прийшла. І Юра Бардаш підходить до мене і каже «О, класний костюм», а я відповіла, що це мій одяг, а не костюм. На наступний день, він виклав пост, що шукає стиліста для проекту. А мені завжди це подобалося - цікавий стиль, мода. І я вирішила написати йому. На наступний день я прийшла до Бардаша і показала свої напрацювання з костюмами для шоу. Юрі сподобалося і так все і почалося.

– Є порада для починаючих танцюристів?
– Коли мені щось радили, я жодного разу це не застосовувала. Але в мене все ж є одна порада: не роби так, як всі. Зараз багато танцюристів однакові.  В них немає “родзинки”. Ця “родзинка” має бути у тебе в голові. Яка б не була техніка, якщо немає чогось особистого - мені навіть дивитися не цікаво. Потрібно знайти в собі те, що можна використовувати.   


3.jpg

– Розкажи про свій стиль.
– Це стріт-стайл. Я дуже люблю «вуличний» одяг, мені в ньому комфортно. В основному це футболка, худі, джинси і кросівки. Але коли ввечері я збираюся на вечірку, то там вже включається фантазія і я можу одягнути підбори і плаття. Зовсім недавно я викинула кілька пар кросівок і тепер дуже хочу нові. Мені дуже подобаються Nike Air Max, в них зручно танцювати.

– Розкажи про плани на майбутнє.
– Мої плани на майбутнє - це допомогати артистам в їхньому розвитку. А ще, я мрію про танцювальну школу, але щоб вона не була така, як всі. Я придумаю, чим вона буде відрізнятися від інших. Можливо, там будуть не тільки танці, а наприклад, ще й студія звукозапису. Хочу, щоб там можна було і танцювати, і працювати, і розвиватися.  


converse-logo-56.png