0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Яша НКНКТ: «Все почалося з того, що коли мені було 5 років, мій вітчим привіз мені касету Eminem.»

1.jpg


Яша НКНКТ - молодий та перспективний реп-виконавець з України. На ALL STARS Talks розказав про початок музичної кар‘єри, про реліз другої частини альбому «20420», про спорт та натхнення.


– Для початку, розкажи про себе?
– П‘ять фактів про мене: моє ім’я - Яша НКНКТ, я займаюся музикою, я люблю свою сім'ю, спорт і реп.

– З чого все почалося у тебе в музиці?
– Все почалося з того, що коли мені було 5 років, мій вітчим привіз мені касету Eminem. Музика мене дуже вразила і вже через тиждень я зачитав реп з касети краще, ніж сам Емінем. Тоді я і зрозумів, що хочу цим займатися, в той момент я полюбив хіп-хоп настільки, що це стало моєю невід'ємною частиною.


2.jpg


– А що означає твій псевдонім?
– «Некий никто» все дуже просто. Я записав першу пісню в 12 років, і я тоді вважати себе саме таким «неким никто», і куди б я не йшов, це ім'я залишалося зі мною. Одного разу я побачив одного репера з іменем Некто і мені сподобалося, але я не хотів точно такий же всевдонім, я хотів щось особливе.

– Чим ти займаєшся крім музики?
– Останній рік я займаюся тільки музикою. Я дуже сильно кайфую і вдячний за цю можливість, але зовсім нещодавно я працював в магазині ALL STARS в Dream Town.

– Коли плануєш випустити другу частину альбому “20420”?
– На початку березня, 22 березня у мене буде сольний концерт. Буде дуже велика програма, де будуть старі треки і презентація нового матеріалу. Всього буде 20 нових треків.. 


3.jpg

– Ти займаєшся спортом?
– Так, звісно! Спорт - це дуже сильний «наркотик». Я займаюся кікбоксингом, до цього пробував займатися тайським боксом і мені не дуже сподобалося. А в кікбоксингу у мене дуже крута команда і я раджу всім хлопцям займатися.

– У тебе багато кросівок Nike?
– Я з дитинства любив Nike, шукав на секондах речі тільки цього бренду. Завжди відчував себе комфортно саме в ньому і для мене було важливо, щоб я був одягнений повністю в Nike.  Мені ніколи не подобалась «солянка» з різних брендів. І я знав, що якщо і буду десь працювати, то саме в Nike. Так і потрапив в магазин. На даний момент, кросівок у мене пар 10. 



 



Фото:
 Рудаков Рома
Відео: Саляр Алі
© 2019 ALL STARS Talks

converse-logo-56.png